CD-R Verbatim slm Pogledaj veće

CD-R Verbatim slim

0293

:

CD-R Extra Protection

Detaljnije

39,75 Din. cena bez PDV-a

47,70 Din. (cena sa PDV)

Više informacija

Verbatimov CD-R/RW koristi tehnologiju MKM-a i Verbatima, što obezbeđuje izuzetan kvalitet svakog zapisa. Odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije Mitsubishi Chemical blisko sarađuje sa proizvođačima uređaja, što obzbeđuje široku kompatibilnost Verbatimovih diskova i čini ih savršenim za deljenje podataka sa računara, porodičnih snimaka, fotografija i muzike. Najveći evropski proizvođač medija za snimanje

CD-R je disk za rezanje, kapaciteta 700 MB. Saglasni su sa specifikacijama Orange Book Part II Version 3. 
„Mehaničke specifikacije” Verbatimovih medija su veoma precizne, a podatke koji se na njima zabeleže može čitati širok spektar uređaja. Zbog toga Verbatimovi diskovi pokazuju visok nivo kompatibilnosti između uređaja koji rade veoma različitim brzinama. 

Odlična otpornost na UV zračenje. 
Vek trajanja: Extra Protection – do 40 godina; AZO – do 100 godina. 
Najmanja stopa grešaka na različitim CD rezačima.

Površina Extra Protection je bela površina koja pruža dodatnu zaštitu za osetljivu stranu sa oznakom. Na njoj se može pisati markerom za CD/DVD.

Broj proizvoda: 43347
Kapacitet : 700MB
Brzina: 52x
Izgled pakovanja : Single Pack Slim (200 Pack)
Površina diska : Extra Protection

*Poštovani, trudimo se da budemo što precizniji u opisu naših proizvoda, međutim ne možemo da damo garanciju da su svi opisi artikala,cene i stanja na lageru tačni, bez grešaka. U slučaju bilo kakve greške prilikom porudžbine naši operateri će vas kontaktirati kako bi vas obavestili o promeni.

Pitanja i komentari

Napišite pitanje ili komentar

CD-R Verbatim slim

CD-R Verbatim slim

CD-R Extra Protection

9 ostalih proizvoda u istoj kategoriji: