Pun naziv pravnog subjekta: DANIK TRADE D.O.O.

Poštanska adresa: Matice srpske 72g, 11160 Beograd

Delatnost i šifra delatnosti: 47.90 Nespecijalizovana trgovina na veliko

Matični broj: 06919502

Poreski broj (PIB) 100836173

Web adresa: www.kancelarijskimaterijal.rs

Kontakt telefon: 011/ 3432-971

Kontakt e-mail: office@daniktrade.rs

Danik Trade smatra da je dobar odnos sa klijentima jedna od ključnih stvari u poslovanju, a naročito kod obrade i isporuke porudžbine

Nakon prijema Vaše porudžbine, poslaćemo vam E-mail sa potvrdom ili će Vas putem telefona kontaktirati službenik naše komercijalne službe.   Takođe, obaveštavaćemo Vas o svim detaljima koji se tiču Vaše porudžbine (aktuelni popusti, vreme isporuke, praćenje isporuke, ... itd).

Molimo Vas da redovno proveravate elektronsku poštu.

U slučaju da nam je kontakt sa klijentom neophodan ili ako kontaktiranje putem e-maila bude neuspešno, Danik Trade će upotrebiti broj telefona upisan prilikom registracije klijenta na našoj web prezentaciji.

Danik Trade vrši besplatnu isporuku na teritoriji Srbije za sve porudžbine veće od 3500 din + PDV. Za sve isporuke izvan Beograda robu isporučujemo putem ovlasćenih lokalnih kurirskih službi o našem trošku ili o trošku kupca u slučaju iznosa manjeg od minimalnog naznačenog, po važecem cenovniku.**

Isporuka prodrazumeva transport artikla do adrese kupca, uz obezbeđeno mesto za prilaz i prihvat robe. Isporuka ne podrazumeva nošenje po objektu, spratovima, unošenje i ređanje po policama, ormanima....osim ako nije drugačije dogovoreno sa kupcem.

Od besplatne isporuke su izuzeti artikli iz kategorije kancelarijski nameštaj, hemija za održavanje i sapuni  u pakovanjima od 5 lit, izuzev u slučajevima kada je drugačije naznačeno u pratećoj dokumentaciji.  Sklapanje i transport artikala iz kategorije kancelarijski nameštaj i artikala koji prelaze težinu i gabarite koje prihvata kurirska služba, se naplaćuje po posebnom cenovniku.

U tom slučaju pre slanja porudžbine bićete kontaktirani od strane nasih službenika i obavešteni o mogućim razlikama odnosno promenama.

Rok isporuke:    Sve porudžbine potvrđene do 15h biće poslate u roku do 4 radna dana..*

VAŽNA NAPOMENA: Obzirom da robu šaljemo putem zvaničnih kurirskih službi, ne snosimo odgovornost za kašnjenje isporuke.

Razlog je što od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurira kurirske službe više nismo u mogućnosti da utičemo na način , dužinu i termin isporuke iste.

Molimo vas za razumevanje i upućujemo vas da sve primedbe u vezi dostave šaljete na kontakt telefon ili email kurirske službe kojom je pošiljka poslata.

Način plaćanja: Isključivo uplatom na žiro račun ili plaćanje pouzećem putem kurirske službe. 

Ne prihvatamo direktno plaćanje gotovinom, kartice ili depozit. Samim tim robu nije moguće na te načine platiti pri preuzimanju u našim prostorijama.

Minimalni iznos proizvoda u korpi je 500,00 din sa PDV ( u pitanju je iznos proizvoda, bez troška dostave )

Cene i artikli su podložni promenama bez obaveštenja.

Danik Trade zadržava pravo da ograniči prodaju artikala na popustu i ostalih artikala.

Danik Trade nije odgovoran za štamparske greške i neće uvažiti iste.

Za ostala pitanja o potvrdi prijema porudžbina pišite na

office@daniktrade.rs

* Odnosi se na radne dane i vreme isporuke zavisi od kurirske službe.

** Minimalan iznos naplaćenog troška je 300 din+PDV, osim ako nije drugačije naznačeno ili ugovoreno