Kancelarijski nameštaj

Kancelarijski nameštaj, Kancelarijske stolice, kancelarijski stolovi, metalni ormani, garderobni ormari, arhivski ormari, arhivski ormani, metalni ormari

Kancelarijski nameštaj Pronađeno je 12 proizvoda.

Podkategorije

 • Kancelarijske stolice
 • Metalni ormani

  U ovoj kategoriji možete pronaći artikle ako što su metalni ormari, arhivski ormani, kartotečni ormani, alatni ormani, garderobni ormani, garderobni sklopovi, kombinovani ormani.

  Arhivski ormari su metalni ormani 4 police i sa duplim vratima i bravom za zaključavanje.

  Kartotečni ormari su metalni ormani sa fiokama na izvlačenje i centralnom bravom za zaključavanje.

  Garderobni ormari i garderobni sklopovi su metalni ormani za smeštaj garderobe i stvari. Svi modeli ormana su izrađeni od metala i imaju bravice sa po dva ključa za zaključavanje.

  Alatni ormani su uglavnom varene konstrukcije i izrađeni su od čeličnog lima veće debljine u odnosu na garderobne i arhivske ormane. 

 • Metalne police

  Metalne police su odlično rešenje za prostore i slučajeve koji zahtevaju brzu i jednostavnu montažu uz niske troškove nabavke. polica. Metalnim policama možete opremiti vaš magacin, prodajni ili izložbani prostor, kancelariju ili prodavnicu. Metalnim policama upotreban vrednost je veoma velika i raznolika. Metalne police u našoj ponudi su izrađene od kvalitetnog lima i montiraju se jednostavnim sistemom bez korišćenja šrafova. Metalne police jednostavno sklopite putem užlebljenja.

  Naše metalne police su veoma izdržljive i dugotrajne a montiraju se lako. 

  kancelarijskimaterijal.rs

  Danik Trade doo

 • Čiviluci
Prikazuju se 1 - 12 od 12 stavki
Prikazuju se 1 - 12 od 12 stavki