Kancelarijski nameštaj

Kancelarijski nameštaj čini osnovu radnog okruženja. Udobnost kancelarijskog nameštaja se direktno odražava na produktivnost korisnika. Sam kancelarijski nameštaj mora da zadovolji tri parametra: Kancelarijski nameštaj mora da je udoban, siguran i kvalitetan kao i da zadovoljava estetske zahteve korisnika kancelarijskog nameštaja. Kod nas možete...

Kancelarijski nameštaj čini osnovu radnog okruženja. Udobnost kancelarijskog nameštaja se direktno odražava na produktivnost korisnika. Sam kancelarijski nameštaj mora da zadovolji tri parametra: Kancelarijski nameštaj mora da je udoban, siguran i kvalitetan kao i da zadovoljava estetske zahteve korisnika kancelarijskog nameštaja. Kod nas možete naći artikle kao što su kancelarijska stolica, kancelarijska radna fotelja, konferencijska stolica, Metalni garderobni orman, arhivski orman, kartotečni orman, čiviluci, metalne police. Dostava na adresu. Poručite Vaš kancelarijski nameštaj  u internet prodavnici - Kancelarijskimaterijal.rs - Danik Trade doo

Više

Kancelarijski nameštaj Pronađeno je 13 proizvoda.

Podkategorije

 • Kancelarijske stolice

  Stolice su veoma važan deo, kako kućnog tako i poslovnog enterijera.

  Kao forma stolica predstavlja i ukras i veoma koristan deo kancelarijskog nameštaja jer stolicom ili radnom foteljom dobijate siguran oslonac za vaše poslovne poduhvate.

  Kancelarijski nameštaj u svojoj suštini podrazumeva kancelarijski sto i kancelarijsku stolicu.

  Kancelarijska fotelja mora biti sigurna, izrađena od kvalitetnih materijala i što je važno kancelarijska randa fotelja, daktilo stolica ili kancelarijska stolica moraju biti veoma udobne.

  Bilo da je stolica ili fotelja za službenika ili direktorska fotelja one moraju posedovati garanciju na kvalitet. 

  U našoj ponudi su kancelarijske stolice i radne kancelarijske fotelje sa odličnim odnosom kvalitet-cena.

  Dostava na kućnu adresu. Kancelarijskimaterijal.rs

 • Metalni ormani

  U ovoj kategoriji možete pronaći artikle ako što su metalni ormari, arhivski ormani, kartotečni ormani, alatni ormani, garderobni ormani, garderobni sklopovi, kombinovani ormani.

  Arhivski ormari su metalni ormani 4 police i sa duplim vratima i bravom za zaključavanje.

  Kartotečni ormari su metalni ormani sa fiokama na izvlačenje i centralnom bravom za zaključavanje.

  Garderobni ormari i garderobni sklopovi su metalni ormani za smeštaj garderobe i stvari. Svi modeli ormana su izrađeni od metala i imaju bravice sa po dva ključa za zaključavanje.

  Alatni ormani su uglavnom varene konstrukcije i izrađeni su od čeličnog lima veće debljine u odnosu na garderobne i arhivske ormane. 

 • Metalne police

  Metalne police su odlično rešenje za prostore i slučajeve koji zahtevaju brzu i jednostavnu montažu uz niske troškove nabavke. polica. Metalnim policama možete opremiti vaš magacin, prodajni ili izložbani prostor, kancelariju ili prodavnicu. Metalnim policama upotreban vrednost je veoma velika i raznolika. Metalne police u našoj ponudi su izrađene od kvalitetnog lima i montiraju se jednostavnim sistemom bez korišćenja šrafova. Metalne police jednostavno sklopite putem užlebljenja.

  Naše metalne police su veoma izdržljive i dugotrajne a montiraju se lako. 

  kancelarijskimaterijal.rs

  Danik Trade doo

 • Čiviluci

  Čiviluci su bitan deo enterijera. Kao forma čiviluk predstavlja i ukras i veoma koristan deo nameštaja jer čivilukom dobijate mogućnost da smestite garderobu na veoma mali pristor. U našoj ponudi su čiviluci sa odličnim odnosom kvalitet-cena. Dostava na kućbnu adresu. Kancelarijskimaterijal.rs

Prikazuju se 1 - 13 od 13 stavki
Prikazuju se 1 - 13 od 13 stavki