Najprodavaniji proizvodi

Kategorije

Proizvođači

Novi proizvodi

Lista proizvoda prema proizvođačima Olympia

Olympia Poslovni Sistemi Vertriebs nalazi se u Hattingen , Ruhrkreis i veoma je važan partner za distribuciju Olimpia proizvoda u sektoru kancelarijskim mašina i opreme u Nemačkoj vec mnogo godina .

Olympia Poslovni Sistemi Vertriebs nalazi se u Hattingen , Ruhrkreis i veoma je važan partner za distribuciju Olimpia proizvoda u sektoru kancelarijskim mašina i opreme u Nemačkoj vec mnogo godina .


 


Direktor , Hajnc Prigoda , započeo svoje poslovne aktivnosti  1977 god. u uspostavljanju regionalno orijentisane distribucije kancelarijskog proizvoda kompanije koja je ubrzo prerastla u internacionalni brend . Glavni cilj proizvodnje je sveobuhvatan spektar Olimpia kancelarijskih mašina .


Fokus pažnje partnerstva prodaje u vezi proizvoda stavljen je na specijalizovanu trgovinu kancelarijskim mašinama i kasama .


 Hajnc Prigoda je takođe pridobio robne kuće  , Cash and Carry prodavnice , kao istalno povećanje broja prodajnih lanaca postala znatno važne prodajnih objekata , posebno u oblasti potrošačkih orijentisane kancelarijskih proizvoda . Kao rezultat fenomenalan bum u informacione i komunikacione industrije u poslednjih nekoliko godina i širenje informacionih tehnologija vezana za njega , naročito u privatnim domaćinstvima ,diferencirana orijentacija kanala distribucije je dokazao da se i gledao unapred osigurana dobru budućnost .


 U vezi sa restrukturiranja Daimler Benz / AEG / Olimpia i ,Olimpija poslovni podela uključeni u informacione tehnologije je prodata novom vlasniku i Olimpija Međunarodni Holdings Ltd je osnovana za kontrolu međunarodne proizvodne i prodajne aktivnosti .


 Godine 1997 , prava distribucije za Nemačku i tržište licencu da koristi ime Olimpia , koji je ogrezao u tradiciji , u Nemačkoj je prebačen na Prigoda , dugoročne , uspešne distribucije prodaje partnera .


 Da bi se prilagodile ove nove poslovne aktivnosti , Prigoda je osnovao Olimpija poslovni sistemim Vertriebs GmbH (OBS) i poslovna Olimpia je uključila kancelarijsku opremu tako da je nastavljeno i razvijeno poslovanje .


 Sredinom 2003 , ugovorne partneri Olimpia International Holdings ( OIH ) i OBS odlučio da produži uspešnu saradnju još dalje i distribuciju transfera u Evropi , bivšeg GUS Države , Bliski istok i Severnu Afriku u OBS kao samostalno preduzeće .


 OBS trenutno zapošljava preko 50 radnika u upravljanju proizvoda, marketinga , prodaje, logistike , servisa i posle prodaje .


 Zaposleni su dužni da poštuju smernice kompanije u pogledu kvaliteta , brzine i fleksibilnosti .


Tokom svoje istorije od preko 100 godina ,tradicionalna Olimpija žig je stalno razvijla inovacije za postojeće asortimane proizvoda i uvodila nove proizvode na tržište .


U 2008 , otvoreni su sektori za IT , pribor i kućnu zabavu.

Više
Prikazuju se 1 - 7 od 7 stavki
Prikazuju se 1 - 7 od 7 stavki